Lábmasszázs

Több mint 3000 éve sikeresen alkalmazzák.

A talp a test térképe.

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira.

A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Megelőz és gyógyít (mint pl.: fejfájás, feszültség, kimerültség, asztma, székrekedés, homloküreg gyulladás, migrén.).Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót, állóképességet. Méregtelenít, elősegíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebontását ,fokozza a szervezet védekező erejét. Fiatalít, elősegíti a hosszú életet. Bármely korosztály számára alkalmazható, teljesen ártalmatlan és mellékhatások nélküli.

Tradicionális Thai Masszázs

A tradicionális thai masszázs alapvetően eltér az Európában kialakul és használatos módszerektől. A masszőr az energiavonalak mentén található akupunktúrás pontokra gyakorol nyomást. Nemcsak kezét hanem alkarját, lábát és térdét is használja ami igazán jellegzetessé teszi a thai masszázs koreográfiáját a különböző testrészek nyújtását, feszítését.

A thai masszázst leginkább ahhoz az élményhez lehetne hasonlítani, mintha egyszerre végeznénk jógagyakorlatot fizikai erő kifejtése nélkül.

Az energiapontok nyomása stimulálja a belső szerveket és serkentik működésüket, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét.

A nyújtásokkal kiegészülve oldja az izmok, ízületek merevségét és feszültségét növeli a test rugalmasságát és jótékonyan hat a csontozatra és a vegetatív idegrendszerre.

Masszázs után könnyebben mozgunk megszűnnek izmaink merevsége, ruganyosnak érezzük magunkat, lelkünk pedig pihentebb lesz!

Gyógynövényes Herbal Masszázs

Thaiföldön már több száz éve használják. Ennek a masszázsnak a különlegességét az adja,
hogy a gyógynövények kis zsákokba vannak töltve, melyeket gőzzel melegítenek fel, így a növények
hatóanyagai felszabadulnak és ezzel masszírozzák a testet.
Különösen jó az izom- és ízületi fájdalmakra, serkenti a vérkeringést. Nyugtatja az idegeket,
méregtelenítő hatású, szépíti a bőrt.

Aromaolajos Masszázs

Keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. A vendég hangulat és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Elsősorban a vérkeringésre és az izomzatra van jótékony hatással. Ajánlott frissítő célzattal, testmozgás pótlására, mozgásszervi betegségek, fájdalmak (hát, nyak, gerinc, derékproblémák) enyhítésére, kezelésére.

Nyugtat és lazít, az illóolajok hatására nemcsak a test, hanem a lélek is teljes mértékben relaxál.

Az olajos masszázs igen kedvelt, különösen akkor nagyon hatékony, ha ötvözzük a thai masszázs technikai elemeivel.

Cellulit Masszázs

A problémás testrészeken (comb, fenék, esetleg has) speciális géllel és masszírozóval történő koncentrált kezeléssel érjük el, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb és egyenletesebb legyen. Segíti a vérkeringést és a lerakódott zsírsejtek felbomlását.

Sport Masszázs

Bárki igénybe veheti. A mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapítására, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál a teljes mozgáskészség visszaállítására szolgál.

Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra.

A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után pedig feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

Fej – Nyak – Hátmasszázs

Tradicionális Thai masszázs, mely csak három testrészre terjed ki. A mindennapi stressznek erősen kitett testrészek masszírozásával, az izmok nyújtásával a masszőr segít a relaxált, nyugodt állapot kialakításában. A fej masszírozása különlegesen megnyugtató, lazító érzést nyújt.

A fej – nyak – hátmasszázs tartalmazza a teljes hát, a nyak csigolyáinak és fej átmaszírozását.

Ez a masszázs típus segít csillapítani a fejfájást valamint az izmok görcsösségét is segíti megszüntetni. Rendszeres alkalmazásával megszűnik az izommerevség, enyhül a fáradtság érzet valamint a fejfájás.Emellett a migrén tüneteit is enyhítheti és javítja a koncetrációt.

Body scrub ( Testradírozás)

Télen – nyáron kiváló bőrregeneráló módszer a testradírozás. Segít az elhalt hámsejtek eltávolítását, így simává, fényessé, egészségessé varázsolja a bőrt. A masszázs előtt végzett bőrradirozás üdítő – frissítő hatású és fokozza az olajokban lévő hatóanyagok felszívódását, így megsokszorozza a masszázs hatását.

Call Now Button